Nyheter

Cyrus One

Cyrus One är en kraftig integreread förstärkare i Cyrus klassiska midimått, 22cm breda. 2x100W klass D med Cyrus egenutvecklade SID (Speaker Impedance Detection).SID mäter impedansen vid varje uppstart av högtalarna och anpassar förstärkaren till att alltid jobba optimalt.

Till skillnad från många andra förstärkare i formatet har One en hel del ingångar. 1st Phono och 4st line in varav en AV bypass. Dessutom har den inbyggd aptX Bluetooth.

När man vill köra hörlurar så kopplar man in dem i ett 6,3mm uttag på framsidan som utan problem klarar av att driva upp till 600ohm.

» mer information 8990:-

Marantz PM8006

Marantz PM8006 är en stereoförstärkare på 2x70 Watt med påkostat RIAA-steg för skivspelare och pickuper av MM-typ.

Mycket påkostad förstärkare med egenutvecklade HDAM-kretsar och byggd med diskreta komponenter.

» mer information 11990:-

Lenco L88WA

Avskalad design helt i Skandinavisk stil Tonarm, kabinett, och skivtallrik det är allt du ser.

USB anslutning gör att du enkelt kan omvandla dina älskade Vinyler till MP3 filer. Du kan lagra dem i din dator, SUB stickan, NAS eller liknande. Skivtallriken är gjord helt i aluminium. Ger styrka. Pre-amp (RIAA) är inbyggt vilket gör att den fungerar i de flesta musikanläggningar.

Två olika hastigheter 33 varv samt 45 varv För extra bra ljud har Lenco valt att bestycka L88 serien med en AUDIO TECHNICA pickup.

» mer information 3790:-

Thorens TD206

Thorens TD206 som tillsammans med sitt syskon TD209 har ärvt mycket av tekniken från succén TD309.

Bland annat har den en helt nyutvecklad vibrationsdämpad arm i aluminium. Robust chassi och levereras med en variant av AT95. 

» mer information 9490:-