Köpinformation

1. Köp

Ett köp är genomfört först när vi skickat en orderbekräftelse till Dig via email. Denna orderbekräftelse skickas med automatik direkt efter Din beställning.

Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella felaktigheter i Din order.

2. Betalningssätt

Du kan hos oss betala din beställning när den hämtas ut (Postförskott) eller direkt på nätet med kort (Visa/Mastercard) eller internetbank (Nordea/Swedbank/Handelsbanken/SEB). Betalningen sker via Payson och alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure-teknik och krypteringen är 128 bitar. En direktlänk för betalning på nätet finns automatiskt med i orderbekräftelsen som skickas ut via e-post om man vid ordertillfället inte kunde slutföra betalningen hos Payson.

3. Priser

Samtliga priser som anges är inklusive moms (25%) om inget annat anges. Vi reserverar oss mot eventuella feltryck på vår webbplats.

4. Fraktkostnader

Fraktkostnaden varierar för varje enskild produkt, men oavsett hur många produkter Du beställer, överstiger frakten aldrig 599:-. Fraktkostnaden redovisas i Din kundvagn innan Du skickar iväg beställningen.

5. Leveranstider

Vår målsättning är att skicka Din order redan under samma dag som Du lägger Din beställning. Har vi inte den eller de varorna i lager du beställer kan det ta lite längre tid.

Har Du frågor är Du välkommen att ringa oss på: 08–832307 eller skicka ett mail till order@tvnisse.se.

6. Leveransavisering

Du kommer att avieras via email samma dag som Din beställning lämnar vårt lager.

7. Försenade leveranser

Om vi inte kan leverera Din beställning inom rimlig tid, kontaktar vi Dig och meddelar detta. Du har i så fall naturligtvis rätt att häva köpet.

8. Ej utlösta beställningar

Om Du inte löser ut Din beställning debiterar vi Dig 395:- för att täcka våra kostnader.

9. Garanti

Våra produkter levereras med två års garanti. Garantin gäller endast ursprungliga fel, alltså fel som existerade vid leverans. Handhavandefel och fel som uppstått genom oaktsamhet omfattas inte av garanti.

10. Ångerrätt/Öppet köp

Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning.

Enligt Distansavtalslagens 10 § gäller inte Ångerrätt, om avtalet avser: