Shoppingguide

Verkar det krångligt att handla via webben? Känner Du Dig osäker på hur det går till?

Denna guide kan hjälpa Dig på traven.

1. Registrera Dig

För att kunna handla i vår webshop, måste Du registrera Dig. Klicka på 'mitt konto' i menyn.

Här kan Du läsa mer om medlemskapet, och när Du bestämt Dig för att registrera Dig, så klickar Du på länken 'ja tack, jag vill registrera mig'.

Fyll i formuläret med Dina personuppgifter, och klicka sedan på 'Registrera mig'.

2. Logga in

Nu när Du har ett aktivt konto, så loggar Du in genom att klicka på 'mitt konto' i menyn. Fyll i Ditt medlemsnummer och Ditt lösenord, och klicka på knappen.

När Du loggar in kommer Du till Din personliga startsida. Här finns information om Dina beställningar, samt möjlighet att ändra Dina kontouppgifter.

3. Att handla i shopen

När Du klickar på 'webshop' i menyn, kommer Du till vår webshop. Till vänster finns en meny med alla produktkategorier och produktmärken i sortimentet.

Klicka på en produktkategori i menyn. Då visas en komplett lista med alla produkter som tillhör den kategorin, grupperad efter underkategorier. Klicka på en produkt.

Du får nu se all information om produkten Du är intresserad av. Varje produkt finns i en eller flera varianter. För att placera en produkt i kundvagnen, markerar Du den variant Du vill köpa, och klickar på 'lägg i kundvagnen'.

Nu visas kundvagnen med de produkter Du valt att köpa. Du kan plocka bort enstaka produkter genom att klicka på dem, eller tömma vagnen helt och hållet.

Upprepa denna procedur tills kundvagnen innehåller de produkter Du vill beställa. Klicka då på 'Skicka order'.

Du har nu gjort Din beställning.

Du kommer att få en bekräftelse via mail att vi tagit emot Din beställning. Du kan även se Din order på Din personliga startsida. Vi kommer att behandla Din order, och skicka den så snart vi kan.

4. Kontakta oss

Om Du stöter på några problem eller har några synpunkter så är Du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss.